31 грудня в Україні буде "плюс" / фото ua.depositphotos.com

Останній день 2023 року в Україні буде теплим. 31 грудня по всій країні очікується плюсова температура з невеликою хмарністю і без істотних опадів. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході країни буде сухо. Стовпчики термометрів покажуть +5°...+9°. Істотних опадів тут не очікується.

Більш прохолодна погода буде на півночі України. Тут стовпчики термометрів покажуть +4° в Сумській області і близько +6° на решті території. Тут також очікується невелика хмарність.

Відео дня

На жителів сходу України чекає така ж температура, як і на півночі, +4°...+6°. Однак тут очікується хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів.

У центральній частині України стовпчики термометрів покажуть близько +5°, а у Вінницькій області повітря прогріється до +7°.

На півдні України 31 грудня переважатиме сонячна погода. У Запорізькій області буде +5°, а на решті території температура підніметься до +8°...+9°.

31 грудня по всій Україні буде "плюс" / фото УНІАН

Прикмети погоди 31 Грудня

За старих часів селяни ввечері 31 грудня ворожили на погоду в наступному році. Ставили 12 коробочок з сіллю. Кожна коробочка - це місяць нового року. Вранці 1 січня дивилися: в якій коробочці сіль розмокла, той місяць і буде дощовим.

Вас також можуть зацікавити новини: