У Києві зафіксували весняну добову температуру / фото Pixabay

Тепло у Києві встановило новий температурний рекорд. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського

"За даними спостережень метеостанції, 26 грудня у столиці зафіксовано рекорд середньодобової температури повітря для цього дня, який склав +5,9°С, що на 0,1°С вище ніж у 2015 році", - повідомляють синоптики.

За їх даними, така температура відповідає кінцю березня.

Відео дня

26 грудня температурні рекорди також були зафіксовані у Вишгороді та Миронівці Київської області.

Штормове попередження у Києві - прогноз на сьогодні

На 27 грудня у Києві та Київській області оголосили І рівень небезпечності. Очікується, що швидкість поривів вітру сягатиме 15-20 м/с. Це може спричинити ускладнення роботи комунальних служб й призвести до порушення руху транспорту.

Погода у Києві - прогноз до кінця 2023 року

За даними Українського гідрометцентру, останній тиждень поточного року приготував для Київщини нетипово теплу грудневу погоду - як в денні, так і в нічні години переважатиме плюсова температура. 

До 27 грудня у столиці очікуються опади змішаної фази, але через теплу погоду сніговий покрив інтенсивно танутиме. 

З четверга на погоду у Києві впливатиме поле підвищеного тиску, завдяки чому очікується суха погода та все більше прояснень. 

Так, за даними синоптиків, 27-28 грудня у Києві буде близько +4°, а надалі стовпчики термометрів підійматимуться до +6°.

Вас також можуть зацікавити новини: