Вже цього тижня у Києві стане тепліше / фото УНІАН

Найближчими днями на Київщині буде волого, похмуро та прохолодно, однак синоптики вже назвали дати, коли температура у столиці підвищиться, а небо проясниться. 

В Українському гідрометцентрі повідомили, що у вівторок та середу, 12 та 13 березня, Київщина дещо відчує вплив атмосферних фронтів із південного заходу - небо затягне сірими хмарами, переважатиме волога погода, але опади очікуються переважно тільки по правобережжю області. Але вже з 14 березня погода у столиці покращиться.

"З четверга знову погоду формуватиме поле підвищеного тиску, буде більше прояснень, а температурні показники підвищуватимуться", - повідомили в Укргідрометцентрі.

Відео дня

Так, за даними синоптиків, 14 -15 березня вдень очікується +7°...+9°, а вже у суботу повітря у столиці прогріватиметься до +11°.

З 14 березня у Києві почне теплішати / фото Укргідрометцентр

Коли до України повернеться справжнє весняне тепло - прогноз

За даними Погода УНІАН, найближчими днями в Україні очікується нестійка погода, місцями з дощами. Стабілізація погодних умов очікується наприкінці тижня. Зокрема, 16 березня температура у більшості областей України іже підвищуватиметься до +10°...+15°. 17 березня в Україну знову прийдуть невеликі дощі, проте на температуру вони не вплинуть - буде тепло, +10°...+15°, на Закарпатті - до +16°.

Вас також можуть зацікавити новини: