В Україну йде потепління / фото УНІАН

Найближчого тижня в Україні очікується нестабільна погода. Спочатку із заходу до нас прийдуть дощі, які поступово охоплять всю країну, а після дощів очікується потепління до +10°...+15°. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Початок тижня в Україні буде прохолодним. У більшості областей 11 березня стовпчики термометрів покажуть +2°...+8°, лише на півдні місцями буде +10°...+11°, а на Закарпатті - до +16°.

11 березня весняного тепла в Україні не буде / фото УНІАН

12 березня температура в Україні буде від +4° до +8°, лише в Криму буде +11°, а на Закарпатті +15°. На заході, у більшості центральних і південних областей, а також на Житомирщині пройдуть дощі.

Відео дня
12 березня півкраїни охоплять дощі / фото УНІАН

У середу, 13 березня, дощі в Україні продовжаться. У центральній частині країни вони можуть бути з мокрим снігом. Практично по всій Україні стовпчики термометрів покажуть +4°...+7°, лише на Закарпатті буде +13°, а в Криму повітря прогріється до весняних +16°.

13 березня в Україні буде холодно та мокро / фото УНІАН

Із середини тижня погода в Україні почне стабілізуватися. Дощі практично покинуть західні та північні області та змістяться на південний схід. Температура буде в межах +6°...+9°, у Криму +10°, на Закарпатті - до +14°.

14 березня дощі почнуть покидати Україну / фото УНІАН

Перед вихідними подекуди в Україні ще дощитиме, проте температура почне підвищуватися. Стовпчики термометрів покажуть +6°...+12°, на Закарпатті повітря прогріється до +14°.

15 березня погода в Україні почне стабілізуватися /фото УНІАН

У суботу, 16 березня, очікується помітне потепління. Практично по всій країні температура підвищиться до +10°...+15°, а дощі залишаться лише в Криму.

17 березня в Україну знову прийдуть невеликі дощі, проте на температуру вони не вплинуть - буде тепло, +10°...+15°, на Закарпатті - до +16°.

16 березня дощі практично покинуть Україну / фото УНІАН
17 березня дощі в Україну повернуться, але буде тепло / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: