Українців чекає дощовий тиждень / фото Theo Crazzolara / flickr. com

У найближчий тиждень погода в Україні буде дощовою і не дуже теплою. В середині тижня очікується невелике похолодання, в більшості областей стовпчики термометрів покажуть +11°...+13°. До кінця тижня погода почне стабілізуватися: опадів стане менше і вони ослабнуть, а температура підвищиться. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

У понеділок, 17 квітня, дощі, місцями сильні, сконцентруються на заході України. Опади також зачеплять Вінницьку та деякі північні області. У західній частині країни буде +11°...+13°, на півночі і в центрі - до +13°...+15°, на сході повітря прогріється до +15°...+16°, а на півдні очікується розкид температур від +11° в Одеській області до +19° в Криму.

17 квітня частину країни накриють опади / фото УНІАН

У вівторок на один день дощі в Україні припиняться, лише в Запорізькій області пройдуть невеликі дощі, а в Криму - грози. Температура в більшості областей буде близько +12°...+14°, місцями на півдні та південному сході буде тепліше, +15°...+17°, а в Криму повітря прогріється до +21°.

Відео дня
18 квітня в Україні буде практично без опадів / фото УНІАН

У середу, 19 квітня, дощі знову повернуться в Україну. Опади очікуються скрізь, крім півночі та окремих центральних областей. На заході похолодає до +9°...+12°, на решті території буде трохи тепліше, +12°...+15°, в Криму - до +18°.

19 квітня в Україні дощитиме / фото УНІАН

У четвер, 20 квітня, в Україні похолоднішає. У більшості областей стовпчики термометрів покажуть лише +11°...+13°, лише місцями на крайній півночі та півдні буде до +14°. Дощі в середині тижня будуть лити практично по всій країні.

20 квітня в Україні похолодає / фото УНІАН

Перед вихідними, 21 квітня, на заході, півночі та північному сході України температура підніметься до +12°...+15°. На решті території стовпчики термометрів покажуть +9°...+11°. Дощі продовжаться скрізь, крім північної частини країни.

21 квітня дощі в Україні продовжаться / фото УНІАН

На вихідних, 22 і 23 квітня, погода в Україні почне стабілізуватися. До кінця тижня опадів стане менше і вони ослабнуть, а температура в більшості областей підніметься до весняних +13°...+15°. На півдні місцями буде +16°...+18°.

На вихідних погода в Україні почне стабілізуватися / фото УНІАН
До кінця тижня дощів в Україні стане менше і потеплішає / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: