В Україні знову буде дощова погода / фото Pixabay

Найближчого тижня в Україні знову буде багато опадів. Дощі очікуються практично кожен день. У найближчі кілька днів спостерігатиметься поступове підвищення температури. У п'ятницю, 14 квітня, очікується найтепліший день тижня, проте вже на вихідних знову трохи похолоднішає. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Отже, початок тижня в Україні буде похмурим і відносно теплим. Місцями на заході, а також у Житомирській та Кіровоградській областях пройдуть дощі. На заході країни буде найпрохолодніше, +10°...+14°, на півночі і в центральній частині повітря прогріється до +12°...+15°, а на сході та півдні стовпчики термометрів покажуть +13°...+16°.

10 квітня в Україні буде похмуро / фото УНІАН

У вівторок, 11 квітня, на заході та півночі України вже очікуються сонячні прояснення. На півдні, південному сході та місцями на заході пройдуть дощі. 

Відео дня
11 квітня в Україні знову будуть дощі / фото УНІАН

У середу, 12 квітня, дощі поширяться практично по всій країні і трохи знизять температуру. Так, найхолодніше буде на півночі, +9°...+11°, на заході очікується +10°...+13°, до +14° - у центральній частині, на півдні стовпчики термометрів покажуть +9°...+14°, а на сході очікуються температурні контрасти від +11° до +17°.

12 квітня в Україні трохи похолоднашає / фото УНІАН

В середині тижня, 13 квітня, погода трохи стабілізується. Опадів стане менше, а температура підніметься на градус-два.

13 квітня дощів в Україні поменшає / фото УНІАН

У п'ятницю, 14 квітня, в Україні стане ще трохи тепліше. На заході повітря прогріється до +16°...+17°, на півночі буде близько +14°...+15°, на сході +13°...+14°, в центрі України очікується від +11° до +17°, а на півдні потеплішає до +13°...+18°.

Дощі в цей день місцями капатимуть на заході, а також на сході і північному сході країни.

Перед вихідними у багатьох областях України потеплішає / фото УНІАН

На вихідних в Україні знову почнуться дощі. До кінця тижня переважатиме похмура погода. Температура на заході буде +11°...+16°, на півночі очікується +13°...+14°, на сході і в центрі - до +14°...+16°, а на півдні стовпчики термометрів покажуть +15°...+17°. Лише в Криму потеплішає до +19°.

15 квітня в Україні буде похмуро і дощитиме / фото УНІАН
Кінець тижня в Україні теж буде похмурим і дощовим / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: