Погода на вихідні / Фото УНІАН

Найближчими вихідними, 14 і 15 січня, в Україні очікується стабільна зимова погода. Ночами ще будуть невеликі морози до -7°, а вдень у більшості областей температура підніматиметься до "нуля" і вище. Невеликі денні морози до -2° очікуються лише на північному сході. Також у західних областях локально пройдуть невеликі дощі, а при зниженні температура можливий мокрий сніг. Про це повідомляє Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі -3°, вдень 0°. У неділю вночі очікується -1°, а вдень 0°, хмарно з проясненнями.

У Львові в суботу вночі 0°, вдень +6°, невелика хмарність, легкий дощ. У неділю вночі 0°, вдень +5°, похмуро, суцільна хмарність.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі +1°, вдень +3°, невелика хмарність. У неділю-невелика хмарність, вночі 0°, вдень +4°, легкий дощ.

У Вінниці в суботу буде похмуро. Температура повітря -3°...0°. У неділю температура буде -1°...+1°, похмуро, суцільна хмарність.

У суботу в Одесі буде хмарно з проясненнями, температура вночі -2°, вдень +2°. У неділю - хмарно з проясненнями, 0°...+3°.

У Харкові в суботу температура вночі складе -3°, вдень -1°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть -3°...-1°, похмуро, суцільна хмарність.

У Дніпрі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -6°, вдень -1°. У неділю температура становитиме -7°...-1°, хмарно з проясненнями.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, -1°...+5°. У неділю - хмарно з проясненнями, 0°...+3°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує хмарна погода з проясненнями, температура вночі -3°, вдень +2°. У неділю вночі очікується -4°, вдень +1°, невелика хмарність.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі -2°, вдень +1°. У неділю буде похмуро, вночі -2°, вдень +2°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -3°, вдень 0°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме -2°, вдень +1°.

Погода в Україні 14 січня / фото УНІАН
Погода в Україні 15 січня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, сиьлный сніг з дощем, температура вночі 0°, вдень до +2°. У неділю вночі температура становитиме -1°, вдень стовпчики термометрів покажуть +1°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +4°, вдень +5°, злива. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура складе +3°...+6°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, злива, температура до +5°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +2°...+5°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, невеликий дощ, до +4°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ, +2°...+3°.

У Затоці в суботу-похмуро, суцільна хмарність, вночі -1°, вдень +2°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +1°...+4°.

У Бердянську в суботу буде невелика хмарність, температура -3°...+1°. У неділю - похмуро, температура -4°...+1°.

Вас також можуть зацікавити новини: