Синоптик Наталка Діденко зробила прогноз на 11 квітня / фото Gosia K,Pixabay

11 квітня в Україні буде незвичним, бо найхолоднішою очікується погода в південній частині, яка зазвичай найтепліша. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко

За її даними, на півдні Україні завтра буде лише +9...+12 градусів, в Криму та Приазов'ї - до +14 градусів. На решті території України вдень у вівторок буде +12...+16 градусів, а на Прикарпатті місцями ще буде свіжіше, +9...+12 градусів.

"Дощі завтра пройдуть у південній частині, ввечері 11-го квітня підтягнуться до центральних областей. Трохи покапає на заході, але не суттєво", - спрогнозувала Наталка Діденко.

Відео дня

У Києві, за словами синоптика, завтра температура повітря порадує, адже вдень очікується до +15 градусів. "Дощу не буде. Аж вже у ніч на 12-те квітня насуне дощова хмара", - зазначила синоптик.

Синоптик попередив українців про заморозки посеред квітня - де та коли чекати

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, початок тижня в Україні буде теплим та дощовим, але на вихідних погода зміниться. Він прогнозує, що антициклон призведе до припинення опадів, проте очікується похолодання та навіть заморозки на поверхні грунту та у повітрі.

За прогнозами синоптика, найхолодніше наприкінці тижня буде на Левобережжі, де вдень температура підійматиметься лише до +10…+13 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: