24 грудня частину України заллють дощі / фото Antonia, Pixabay

Сьогодні, 24 грудня, погода в Україні буде теплою, але багатою на опади. Про це свідчать дані Погода УНІАН. Протягом дня повсюдно очікується "плюс", в більшості областей буде похмуро. Дощі сконцентруються на заході та півночі України, проте покапають також місцями в центральних, Харківській та Запорізькій областях.

Так, на заході України сьогодні очікуються найбільш рясні дощі. Буде похмуро, без сонячних прояснень. Температура очікується в межах +4°...+7°.

На півночі України також буде мокро. У Житомирській та Сумській області очікуються сильні дощі, а в Київській та Чернігівській - невеликі. Температура протягом дня буде від +2° до +5°.

Відео дня

У центральних областях очікується від +3° до +6°. Тут дощі очікуються у Вінницькій області та в районі Дніпра. На решті території сухо, місцями - невелика хмарність.

На жителів сходу України чекає похмура погода. Температуда вдень коливатиметься близько +4°...+5°. У Харківській області очікуються сильні дощі.

На півдні України покапає лише в Запорізькій області. На решті території буде сухо, з сонячними проясненнями, а повітря прогріється до +5°...+8°.

Погода в Україні сьогодні, 24 грудня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: