В Україну йде 20-градусне тепло / фото УНІАН

В Україні найближчими днями очікується потужне потепління. Місцями температура підійматиметься до +15...+20 градусів, лише на заході країни буде до +5...+7 градусів. Такий прогноз оприлюдний народний синоптик Станіслав Щедрін.

"Вже і не весна, а майже літо посеред зими, пік поточного потепління очікується в період 17-21 січня, коли температура повітря по всій країні підніметься до +10...+12, у центрі та на півдні потеплішає до +13...+15, на Одещині та в Криму навіть до +17...+20, от тільки на заході стовпчики термометрів не підніматимуться вище +5...+7 градусів", - розказав він.

За даними народного синоптика, така тепла погода в Україні триматиметься десь тиждень, а з 24 січня очікується поступове похолодання.

Відео дня

"Стійкого снігового покриву цієї зими в Україні так і не буде", - резюмував Щедрін.

Потепління в Україні: що відомо

За даними Укргідрометцентру, до кінця тижня в Україні спостерігатиметься поступове підвищення температури, періодичні опади та посилення вітру. За прогнозами, потеплішає до +4°...+10°, а у південній частині вдень буде аж +10°...+15°, в Криму - до +19°.

Про потепління свідчать й дані Погода УНІАН. У багатьох областях температура підійматиметься до нехарактерних для середини січня +8...+13 градусів, а в Криму - до +18°.

Вас також можуть зацікавити новини: