29 березня в Україні дощитиме / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 29 березня, в Україні очікується короткочасна зміна погоди. Але вже на вихідних погода різко покращиться - очікується 20-градусне тепло, а опади покинуть територію нашої країни. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

Отже, напередодні вихідних циклон з атмосферними фронтами зумовить дощі. Вдень 29 березня на заході дощі припиняться, але загалом, за даними синоптика, вся доба буде хмарна й волога. У південній частині сьогодні без істотних опадів, лише на Запоріжжі дощ. На півночі та в центрі дощитиме вдень, а на сході дощ імовірний більше у другій половині дня та надвечір. 

Цей атмосферний фронт, за словами Наталки Діденко, зумовить короткочасне зниження температури у північних областях до +10...+12 градусів. На решті території сьогодні буде тепло, +12...+18 градусів. 

Відео дня

На вихідних опадів в Україні вже не буде, а повітря прогріється до +17...+23 градусів.

"На вихідних очікується сприятлива й комфортна синоптична ситуація", - резюмувала синоптик.

Штормове попередження в Україні

На сьогодні, 29 березня, майже по всій Україні оголосили штормове попередження. За даними Укргідрометцентру, вдень по всій Україні, крім північного-сходу, очікуються пориви вітру 15-20 м/с. 

І рівень небезпечності, жовтий, оголошено по всій Україні, окрім чотирьох областей: Чернігівської, Сумської, Полтавської, Харківської.

Вас також можуть зацікавити новини: