Погода на вихідні / фото S. Hermann, F. Richter, Pixabay

Липень-2022 завершиться в Україні загалом теплою погодою, проте на заході країни пройдуть дощі та трохи похолоднішає.

Про це у Facebook розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозом, температура повітря у денні години становитиме +25...+30 градусів, у південній частині - до +33 градусів.

Відео дня

"31-го липня на заході України очікується зниження температури повітря до +20...+25 градусів", - розказала вона.

У суботу, 30 липня, локальні дощі очікуються в західній частині України, а 31 липня на заході України дощі стануть потужніші. "Там у неділю можливі сильні зливи, грози, пориви вітру до штормового", - попередила синоптик.

За її словами, на більшій частині території України впродовж вихідних суттєвих опадів не передбачається, хіба аж ввечері 31 липня західні дощі можуть досягнути Житомирщини та Вінниччини.

У Києві в суботу та неділю очікується суха спекотна погода із максимальною температурою повітря +28...+30 градусів.

"На початку наступного тижня повітря стане свіжішим, температура повітря знизиться на кілька градусів, лише на півдні та сході України ще переважатиме спека", - розказала синоптик про погоду на початку серпня.

Як повідомляв Погода УНІАН, до кінця липня в Україні очікується зміна погоди. В останні дні місяця на заході країни очікуються дощі з грозами, а також похолодання до +19°...+23°. На решті території країни все ще буде спека. На півдні та місцями в центральних областях стовпчики термометрів покажуть +32°...+34°.

Вас також можуть зацікавити новини: