Найближчими днями погода в Україні нормалізуєтьс / фото May hokkaido, Pixabay

Сьогодні, 9 січня, в Україні очікується більш спокійна погода і до середини тижня утримається антициклональний характер погоди у більшості областей, а морози все ж дещо послабшають. Зокрема, 11 січня температура підійматиметься вже до -3°...+2°. Про це повідомляють в Українському гідрометцентрі.

Як повідомляється, у найближчі дві доби буде переважно без опадів. Температура вночі -15°...-21°, вдень -7°...-12°. У південних областях та на Закарпатті вночі -8°...-13°, вдень буде -2°...-7°. 10 січня вночі -6°...-12°, вдень -1°...-6°. 

З четверга, за даними синоптиків, очікується нове надходження атмосферних фронтів з опадами. 11 січня в Україні, крім південної частини та Закарпаття, очікується невеликий сніг та мокрий сніг. Температура вночі становитиме -2°...-8°, а вдень вже буде від 3° морозу до 2° тепла. На дорогах країни зберігатиметься ожеледиця.

Відео дня

Зміна погоди в Україні - що відомо

Про коливання температури в Україні каже й синоптик Наталка Діденко. За її даними, 10-11 січня очікується потепління, але воно триватиме недовго. Вже 12-13 січня прийде нове похолодання, що є нормальною зимовою атмосферною практикою. Згодом, 14-15 січня, температура повітря в Україні знову підвищиться.

Вас також можуть зацікавити новини: