24 лютого по всій Україні буде впевнений "плюс" / фото myamadlash, Pixabay

У суботу, 24 лютого, в Україні спостерігатимуться температурні контрасти. На сході стовпчики термометрів покажуть близько +6°, а ось на заході повітря місцями прогріється до весняних показників. Однак погоду може зіпсувати вітер - сьогодні по країні очікуються сильні пориви. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут температура нагадає про наближення весни, +11°...+15°. Ожитдается хмарна погода з проясненнями. На крайньому заході можливі невеликі дощі, на решті території - сухо.

Така ж тепла погода буде і на півдні України. Тут стовпчики термометрів покажуть +9°...+14°. Очікується невелика хмарність, без опадів.

Відео дня

А ось на сході України сьогодні чекає найхолодніша погода. Тут стовпчики термометрів покажуть в середньому +6°, проте жителів східних областей порадує сонечко - сьогодні його тут буде достатньо.

У північних областях повітря також прогріється до весняних +12°, тільки на Сумщині буде прохолодніше, +7°. Хмарно з проясненнями, але без опадів.

На жителів центральної частини України також чекає тепла і суха погода від +8° в Полтаві до +14° у Вінниці. Тут очікується мінлива хмарність, без опадів.

24 лютого в Україні переважатиме суха погода зі змінною хмарністю / фото УНІАН

Прикмети погоди 24 лютого

Предки вважали цей день переломом зими. Якщо багато довгих бурульок, то весна настане пізно.

Вас також можуть зацікавити новини: