Сьогодні в Україні різко похолодає / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні в Україну прийде похолодання. Першими його відчують жителі північних, а також більшості західних і центральних областей. Місцями температура впаде до +14°.  Дощі продовжаться. Сьогодні опади очікуються на північному заході, півночі, північному сході та в більшості центральних областей.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде, в основному, похмуро. У Волинській та Рівненській областях очікуються дощі. На решті території ймовірність опадів нижче. Повітря протягом дня прогріється до +14°...+20°.

Відео дня

Жителів північних областей чекає похмура погода. Небо буде затягнуте хмарами. Повсюдно пройдуть дощі, місцями - сильні. Тут буде прохолодніше всього, від +14° до +16°.

У центральних областях очікується від +15° до +20°. Очікуються невеликі дощі, лише у Вінницькій області ймовірність опадів буде меншою.

На сході України сьогодні буде від +17° до +22°. У Харківській області пройдуть невеликі дощі. На решті території сухо і невелика хмарність.

На півдні країни сьогодні буде сухо, тепло і трохи хмарно. Тут стовпчики термометрів покажуть +21...+23°, невеликі дощі можуть покапати тільки в Криму.

Як повідомляв Погода УНІАН, на вихідних в Україні очікується нестійка погода з опадами, поривчастим вітром і коливаннями температури повітря.

Вас також можуть зацікавити новини: