Погода в Україні сьогодні / фото УНІАН

Сьогодні, 17 грудня, в Україні продовжиться потепління. Найвище стовпчики термометрів піднімуться в Криму - до +18°, однак і в інших областях на півдні, в центрі і на сході очікується помітне підвищення температури. Опади у вигляді дощів, снігу або мокрого снігу очікуються скрізь, крім більшості південних областей. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні стовпчики термометрів покажуть 0°...+4°. Очікується похмура погода і багато опадів: сніг і мокрий сніг.

На півночі України сьогодні буде найхолодніше. Тут повітря протягом дня прогріється лише до +1°...+3°. Також буде похмуро. Очікуються дощі, а апрі зниженні температури в Житомирській області ймовірний мокрий сніг.

Відео дня

У центральних областях тепло розподілиться нерівномірно. У Вінницькій та Черкаській області стовпчики термометрів покажуть +4°...+6°, а на решті території повітря прогріється до +8°...+12°. Очікуються дощі.

На сході України сьогодні також буде відносно тепло. Тут домінуватиме невелика хмарність, дощі, а температура підніметься до +8°...+9°.

На півдні України сьогодні буде найтепліше. Тут температура триматиметься в межах +11°...+ 14°, а в Криму потеплішає до +18°. Очікується суха погода, лише в Одеській області ймовірні дощі.

Погода в Україні 17 грудня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: