У Харкові сьогодні буде туман та ожеледиця на дорогах / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні у Харкові та області очікується непроста погода. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Харківський регіональний центр з гідрометеорології.

За даними синоптиків, протягом доби 18 грудня по місту та області очікується туман. Видимість впаде до 200-500 метрів. Також прогнозується ожеледь, а на дорогах ожеледиця. 

"Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними. I рівень небезпечності, жовтий", - йдеться у попередженні.

Відео дня
Сьогодні у Харкові та області буде туман / фото Харківський регіональний центр з гідрометеорології
На Харківщині очікується ожеледь / фото Харківський регіональний центр з гідрометеорології
Сьогодні у Харкові та області буде слизько / фото Харківський регіональний центр з гідрометеорології

Погода у Харкові та області - прогноз на найближчі дні

Сьогодні, 18 грудня, у Харківській області буде хмарна погода з проясненнями. Очікуються невеликі опади у вигляді мокрого снігу та дощі. Туман, видимість 200-500 м; ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вдень від 1° морозу до 4º тепла.

У самому Харкові також буде хмарна погода з проясненнями. Очікується невеликий мокрий сніг та дощ. Через туман видимість становитиме лише 200-500 метрів. Ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура коливатиметься в межах 0...+2º.

19 грудня на Харківщині очікується хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Місцями туман, ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря: вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5º тепла.

20 грудня також буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, але місцями туман. Південно-західний вітер посилиться до 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: