У Києві цього тижня дощитиме / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Цього тижня по Київщині знову мінлива погода. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

"Переважно в денні години очікуємо на короткочасні дощі, окремі грози", - кажуть синоптики. Лише сьогодні та наприкінці тижня буде без опадів.

Температура істотно не змінюватиметься: в нічні години очікується +13..+15, в денні години повітря прогріватиметься до +22..+24, але вже з наближенням вихідних дещо підвищиться.

Відео дня
У Києві найближчими днями дощитиме та будуть грози / фото Укргідрометцентр

Погода в Україні - прогноз на тиждень

За даними Погода УНІАН, на рубежі червня та липня в Україні дощитиме. Завдяки опадам найближчого тижня погода в Україні не буде спекотною. Майже кожного дня очікуються дощі, місцями - сильні та у супроводі гроз. Температура ж триматиметься на комфортному рівні - без сильної спеки.

Синоптик Ігор Кібальчич також прогнозує опади в Україні. За його даними, на тлі низького тиску та малорухомих атмосферних фронтів виникнуть сприятливі умови для випадання опадів різної інтенсивності. Окрім дощів синоптик попереджає про грози, град та шквалисте посилення вітру.

Температура, за його даними, виявиться близькою до середніх багаторічних показників, лише на півдні стовпчики термометрів сягатимуть +30 °С.

Вас також можуть зацікавити новини: