Коненц червня і початок липня в Україні буде з дощами / фото ua.depositphotos.com

У найближчий тиждень погода в Україні не буде спекотною. Практично кожен день очікуються дощі, місцями - сильні та з грозами. Температура ж триматиметься на комфортному рівні - без сильної спеки. Про це повідомляє Погода УНІАН

Сьогодні дощі сконцентруються на півдні, в центральній частині України і на північному сході. Місцями опади будуть інтенсивними та у супроводі гроз. На заході очікується суха, ясна та безхмарна погода. 

Температура в більшості областей буде від +24° до +26°, на півночі і північному сході +17°...+21°, і лише на півдні та в Закарпатській області повітря прогріється до +25°...+29°.

Відео дня
26 червня частина України опиниться в полі опадів / фото УНІАН

У вівторок, 27 червня, дощі з грозами очікуються на заході України, у Вінницькій та Житомирській областях. Також опади будуть у Сумській, Харківській та Полтавській областях. 

Місцями на півдні, а також у Чернівецькій області температура підніметься до +27°...+30°, на решті території буде більш комфортно: від +17° до +26°.

27 червня дощі сконцентруються на заході України / фото УНІАН

У середу, 28 червня, температура в Україні трохи знизиться. На заході буде +18°...+20°, на півночі - до +22°. У центральній частині України стовпчики термометрів покажуть комфортні +22°...+26°, а на півдні та сході температура не підніметься вище до +28°. Невеликі дощі, місцями з грозами, очікуються в багатьох областях по всій країні.

28 червня в Україні не буде спеки / фото УНІАН

В середині тижня, 29 червня, дощі в Україні продовжаться, а температура знизиться ще більше. У більшості областей стовпчики термометрів покажуть +19°...+21°, лише в Криму і сході буде тепліше - до +26°...+28°. 

29 червня в Україні буде багато дощів / фото УНІАН

Завершиться Червень в Україні дощами, зливами та грозами. Температура по всій країні буде в межах +19°...+24°, на півдні та в Закарпатській області - до +27°.

Кінець червня в Україні буде дощовим / фото УНІАН

У суботу, 1 червня, невеликі дощі накриють Лівобережжя. Температура практично по всій країні підніметься до +24°...+27°, на півдні - до +29°.

1 червня в Україні буде тепло , на Лівобережжі-дощі / фото УНІАН

2 червня температура в Україні ще трохи підвищиться: у центрі, на півдні та сході буде +25°...+30°, а на заході і півночі +23°...+25°. Місцями покапають невеликі дощі.

2 червня в Україні місцями буде вже 30-градусна спека / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: