У Києві та області сьогодні буде слизько / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

На сьогодні, 30 листопада, у Києві та Київській області синоптики оголосили І рівень небезпечності через ожеледицю на дорогах. Про це йдеться у повідомленні Українського гідрометцентру.

"30 листопада на дорогах ожеледиця. І рівень небезпечності, жовтий", - повідомили синоптики.

На Київщині оголошено жовтий рівень небезпечності / фото Укргідрометцентр

За даними Київської міської державної адміністрації (КМДА), у столиці триває протиожеледна обробка та розчистка доріг і тротуарів. Для цього задіяні 318 одиниць техніки "Київавтодору" та понад 4100 комунальників

Відео дня

Також триває обробка доріг, мостів, спусків і підйомів протиожеледними засобами. Ще майже півтисячі працівників вручну очищають від снігу зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи та пішохідні переходи. Двори та прибудинкові території чистять та обробляють понад 3300 працівників керуючих компаній.

"За прогнозом синоптиків, сьогодні, 30 листопада, на дорогах ожеледиця. Тож просимо водіїв і пішоходів враховувати погодні умови та бути максимально обачними на дорогах", - звернулася влада до містян.

Водіям також нагадали, що автівки необхідно паркувати відповідно до правил, аби не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб.

Погода у Києві та області - прогноз на сьогодні

За даними Укргідрометцентру, сьогодні на Київщині очікується південно-західний вітер зі швидкістю 7-12 м/с.  Температура по області очікується від 3° морозу до 2° тепла, а у Києві буде близько 0°.

Вас також можуть зацікавити новини: