У Львові сьогодні очікується сніг та мокрий сніг / фото УНІАН

Сьогодні, 28 листопада, погоду у Львові та області визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над Словаччиною. Через це очікуються опади, ожеледь, ожеледиця та налипання мокрого снігу. Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

За даними синоптиків, сьогодні на Львівщині буде хмарно з проясненнями. Часом очікується сніг та мокрий сніг; вдень місцями опади будуть значними. Подекуди ожеледь й налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вранці слабкий туман. Вітер буде південно-східний з переходом на північний, 7-12 м/с. Температура вдень по області триматиметься в межах від 3° морозу до 2° тепла.

У Львові також буде хмарно з проясненнями. Часом очікується сніг та мокрий сніг. Вранці та вдень - ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вранці у місті буде слабкий туман. Вітер південно-східний з переходом на північний, його швидкість становитиме 7-12 м/с. Стовпчики термометрів покажуть вдень від 1° морозу до 1° тепла.

Відео дня

Також синоптики попереджають про погіршення видимості в опадах і тумані  до 500-1000 м.

Через значний мокрий сніг та сніг, ожеледь й ожеледиця на дорогах, а також налипання мокрого снігу у Львові та Львівській області синоптики оголосили І рівень небезпечності.

До України йде новий циклон

У середу, 29 листопада, очікується прихід нового циклону зі снігопадами та дощами. За даними синоптиків, очікуються опади практично по всій території України.

Вас також можуть зацікавити новини: