У суботу пройдуть дощі / Фото ua.depositphotos.com

Найближчої суботи, 8 травня, в Україні різко похолодає і практично по всій країні очікуються дощі, крім Закарпаття, Львівщини, Чернігівщини та Криму. Місцями пройдуть зливи. Температура коливатиметься на рівні +11°...+17° і тільки в Криму сягне +25°. У неділю дощі відступлять і потеплішає на кілька градусів.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Читайте такожНа Україну налетить сильний вітер: рятувальники попереджають про негоду

Відео дня
  • Згідно з прогнозом, в Києві в суботу очікується хмарна погода з проясненнями, температура повітря вночі +4°, вдень +13°. У неділю вдень очікується +15°, а вночі - до +5°. 
  • У Львові в суботу вночі 0°, вдень +11°, хмарно з проясненнями. У неділю вночі +5°, вдень +18°, так само хмарно з проясненнями.
  • У Луцьку в суботу вночі +1°, вдень +12°, хмарно з проясненнями, злива. У неділю - мінлива хмарність, вночі +6°, вдень +18°.
  • У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря +3°...+12°. У неділю - мінлива хмарність, температура вночі становитиме +5°, вдень +16°.
  • У суботу в Одесі очікується хмарна погода з проясненнями, злива, температура вночі +6°, вдень +17°. У неділю буде малохмарно, без опадів, +7°...+17°.
  • У Харкові в суботу - дощ, температура вночі +5°, вдень +14°. У неділю - хмарно з проясненнями, +4°...+16°.
  • У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, злива, температура вночі +5°, вдень +15°. У неділю погода практично не зміниться, температура становитиме +4°...+16°.
  • У Сімферополі в суботу - хмарно з проясненнями, +5°...+25°. У неділю - малохмарно, похолодає до +3°...+13°.
  • Жителям Маріуполя в суботу обіцяють невелику хмарність, температура вночі +7°, вдень +19°. У неділю - погода без особливих змін. Вночі очікується +5°, вдень +16°.
  • У Краматорську в суботу буде похмуро, температура вночі +6°, вдень +22°. У неділю - мінлива хмарність. Вночі +3°, вдень +16°.
  • У Сєвєродонецьку завтра похмуро, температура вночі +6°, вдень +24°. У неділю - без особливих змін, але похолодає вночі +4°, вдень +16°.
Прогноз погоди в Україні на 8 травня / фото УНІАН
Прогноз погоди в Україні на 9 травня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде невелика хмарність, злива, температура до +9°. У неділю вдень температура підвищиться до +13°, тільки вночі похолодає до 0°.

У Моршині на Львівщині в суботу буде невелика хмарність, вночі +1°, вдень +13°. У неділю - практично без змін, тільки потеплішає вночі +3°, вдень до +19°.

У Трускавці в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до +13°. У неділю - погода особливо не зміниться: тільки температура вдень підвищиться до +19°, а вночі впаде до +3°.

У Сваляві завтра похмуро, +12°. У неділю - практично безхмарно, температура повітря +4°...+16°.

У Затоці в суботу - невелика хмарність, вночі +6°, вдень +18°. У неділю - практично безхмарно, температура залишиться тією ж.

У Бердянську в суботу буде невелика хмарність, температура до +19°, у неділю погода практично не зміниться, вдень похолодає до +17°, а вночі температура складе +5°.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: