Завтра в Україні дощитиме, місцями з'явиться туман / фото ua.depositphotos.com

В Україні через погіршення погоди та небезпечні метеорологічні явища оголосили штормове попередження. 28 серпня в багатьох областях очікуються дощі та туман.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

"28 серпня вночі у Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій та Житомирській областях значний дощ", - йдеться у повідомленні.

Також, за даними синоптиків, вночі та вранці на Закарпатті, Прикарпатті, у східних та північно-східних областях очікується туман. Видимість буде 200-500 м.

Через це оголошено I рівень небезпечності.

фото Укргідрометцентр

Погода в Україні на вихідних

За даними синоптика Наталки Діденко, температура повітря 28 серпня досягатиме +20...+26 градусів, на заході +18...+22 градуси, у східних областях, південній частині, у Дніпрі з районами буде +25...+30 градусів.

"Найближчої ночі дощі пройдуть на Волині, Рівненщині, Житомирщині, Тернопільщині, у Хмельницькій та Чернівецькій областях", - повідомила вона та додала, що вдень у суботу суттєві опади повсюди в Україні малоймовірні.

У неділю, за її прогнозом, дощі очікуються в західних, північних та частині центральних областей.  Температура повітря 29 серпня розбіжиться: спека на сході, півдні, у центрі, а прохолода - на заході. У північних областях передбачається +25...+28 градусів.