З понеділка у низці областей України стане холодно / фото Timberra/Pixabay

Найближчими днями на Україну впливатиме атмосферний фронт з північного заходу. Через це у багатьох областях пройдуть короткочасні дощі, а температура дещо знизиться. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

За прогнозом, вдень 13 та 14 квітня у західних та північних областях пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозами. В понеділок, 15 квітня, опади очікуються вже по всій країні, окрім півдня.

Вітер найлижчими днями буде північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. 

Відео дня

Температура вночі становитиме +5°...+12°, вдень повітря прогріватиметься до +16°...+22°. На Закарпатті та півдні країни буде +20°...+25°,

"У понеділок у зв'язку з короткочасними дощами та збільшенням кількості хмар в більшості західних та північних областей температура знизиться до +11°...+16°", - прогнозують в Укргідрометцентрі.

Негода в Україні - прогноз синоптика

На вихідних, 13 та 14 квітня, погода в Україні дещо зміниться. За словами синоптика Ігоря Кібальчича, після аномально теплої та навіть спекотної погоди температура повітря відчутно знизиться, особливо у денний час. Крім того, розвиток циклонічності над Європою підвищить ймовірність дощів, особливо у західних та північних областях України.

Вас також можуть зацікавити новини: