Незабаром у Києві стане помітно прохолодніше / фото УНІАН

Кінець потеплінню. Найближчими днями у Києві стане прохолодніше, а разом з похолоданням прийдуть і дощі. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

"У наступні 5 діб по Київщині погода вже буде прохолоднішою ніж у попередні дні", - кажуть синоптики.

За їх даними, атмосферний фронт, що надходить з північного заходу принесе до столиці більше хмарності та невеликі короткочасні дощі на вихідних.

Відео дня

"А вже починаючи з понеділка атмосферний тиск і надалі буде знижуватись і чергові фронти спричинять ще більш дощову погоду з прохолодним вітром", - прогнозують в Укргідрометцентрі.

Так, 13 та 14 квітня у Києві ще буде +18°...+20°, а у понеділок температура різко впаде до +14° й триматиметься надалі на рівні +14°...+17°. 

З 15 квітня у столиці різко похолоднішає / фото Укргідрометцентр

Похолодання та дощі в Україні - прогноз синоптика

Про деяке погіршення погоди в Україні каже й синоптик Ігор Кібальчич. За його словами, 13 та 14 квітня подекуди пройдуть дощі, грози, дрібний град та шквали. 

Зокрема, на півночі України сьогодні вдень пройдуть невеликі короткочасні дощі, місцями грози, а термометри покажуть +14...+19 °С. А завтра вночі та вдень буде сухо, а ввечері очікуються невеликі короткочасні дощі й місцями грози. Стовпчики термометрів завтра вдень покажуть +16…+21 °С.

Вас також можуть зацікавити новини: