На вихідних в Україні очікуються дощі / фото УНІАН

На вихідних в Україну прийде довгоочікуване потепління. У більшості областей температура підніметься до +9°...+11°, а на півдні можливо до +13°. Морозів не буде і вночі, лише в окремих областях можливо до -3°. Крім цього в суботу, 20 листопада, практично по всій країні очікуються дощі. Однак у неділю вони залишаться лише в Сумській, Харківській та Черкаській областях.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +4°, вдень +11°. У неділю вночі очікується +3°, а вдень - до +11°, невелика хмарність.

Відео дня

У Львові в суботу вночі +6°, вдень +10°, невеликий дощ. У неділю вночі +3°, вдень +10°, невелика хмарність.

У Луцьку в суботу вночі +7°, вдень + 11°, невелика хмарність. У неділю - невелика хмарність, вночі +3°, вдень +10°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +6°...+11°, легкий дощик. У неділю температура буде +1°...+11°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +5°, вдень +12°. У неділю - ясно і безхмарно, +6°...+13°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме -1°, вдень +8°, невеликий дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть +3°...+9°, невеликий дощ.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі 0°, вдень +11°, невеликий дощ. У неділю температура становитиме +5°...+10°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, +3°...+8°, злива. У неділю - практично безхмарно, +4°...+11°.

Жителів Маріуполя в суботу очікується похмура погода, температура вночі -1°, вдень +8°, невеликий дощ. У неділю вночі очікується +3°, вдень +10°, ясно і безхмарно.

У Краматорську в суботу буде похмуро, невеликий дощ. Температура вночі -3°, вдень +9°. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +3°, вдень +9°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, злива, температура вночі -2°, вдень +8°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме +4°, вдень +8°.

Погода в Україні 20 листопада / фото УНІАН
Погода в Україні 21 листопада / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, температура до +6°. У неділю вночі температура становитиме -2°, вдень потеплішає до +5°, хмарно з проясненнями.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +6°, вдень +11°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура становитиме +1°...+10°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, невеликий дощ, температура до +12°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +4°...+11°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +6°. У неділю - похмуро, невеликий дощ, -2°...+7°.

У Затоці в суботу - хмарно з проясненнями, вночі +4°, вдень +12°. У неділю - ясно і безхмарно, температура +5°...+13°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, невеликий дощ, температура до +9°. У неділю - ясно і безхмарно, температура +3°...+10°.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: