Герман своїм виглядом нагадала користувачам Гаррі Поттера / скріншот

Колишня радниця екс-президента Віктора Януковича знову змінила імідж. На цей раз одіозна екс-"регіоналка" перефарбувала волосся в темний колір.

У такому образі Герман з'явилася в студії одного з телеканалів, пише політтехнолог Олексій Голобуцький в Facebook.

Коментатори порівняли Герман з мумією / скріншот

"Герман вирішила, що блонд в передвиборний рік - це якось несерйозно. Тому змінила імідж на щось у стилі Гаррі Поттера. Невже відмовиться від прозорих рюшів на користь мантій?", - зіронізував політолог.

Відео дня

Читайте також"Один пластичний хірург на двох": улюблена гімнастка Путіна здивувала мережу своїм поглядом (фото)

Коментатори ж порівняли Герман з мумією і запропонували пошукати поруч з нею в кадрі мітлу.

Зазначимо, що Ганна Герман раніше неодноразово висловлювалася на тему стосунків російського і українського народів. Рік тому вона заявила, що "українцям і росіянам не жити одне без одного".

"Люди не можуть спокійно їздити до своїх рідних, здійснювати звичайні людські зв'язки. Вони отримують недостовірну інформацію, бояться, переживають... Намагаються зіштовхнути народи і зробити їх ворогами. Ось цього треба уникнути. Нам не жити одне без одного. Ми тисячоліттями жили разом і ми будемо жити разом. Так Господь розпорядився, що ми поруч", - заявила тоді Герман.

Як повідомляв УНІАН, раніше одіозний український музикант Іван Дорн в черговий раз здивував шанувальників змінами у зовнішності. Артист відростив довге волосся і бороду, чим дуже засмутив своїх шанувальників.