Порошенко заявив, що такі люди працюють на агресора / фото president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко вражений тим, як багато «адвокатів» у президента Російської Федерації Володимира Путіна в українському політикумі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Порошенко сказав, виступаючи на Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі «Там, де ми, - там Україна».

Читайте такожПорошенко на зустрічі з Трампом порушив питання звільнення Росією Сенцова - посол

Відео дня

Порошенко зауважив, що сучасна війна ведеться не лише на лінії фронту. «Кремль нав'язує нам інформаційну війну, яка має на меті поневолити наш розум. Коли з хворої голови на здорову валить Путін, це ще можна зрозуміти. Але мене, як президента, шокує інше: як же до біса в нього адвокатів у нашому політикумі, як вони намагаються зняти з нього відповідальність за війну і перекласти цю відповідальність на Україну», - наголосив він.

Президент додав, що дехто з політиків «настільки засліплений внутрішньою боротьбою, що бездумно, а інколи навіть і свідомо, тиражує заяложені і небезпечні штампи російської пропаганди».

«Можливо, вони думають, що так борються за владу. Насправді ж, ні. Я твердо разом з вами переконаний: вони працюють на агресора, вони намагаються підірвати моральний дух українців, вони намагаються послабити волю до спротиву. А головне - б'ють в тил, в спину Збройним силам України», - заявив Порошенко.