Нардеп Мустафа Найєм натякнув, що Олег Барна має вийти з фракції після того, як він обматюкав журналіста у Раді.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. Найєм нагадав, що як 2006 році вдалося виключити з фракції "регіонала" Олега Калашникова за нападки на журналістів.

Читайте такожРегламентний комітет Ради викликав Барну через матюки на адресу журналіста

"Через дванадцять років ми не можемо дочекатися від президентської фракції навіть вибачень за образи журналіста Олегом Барною", - наголосив депутат.

"Це не ми стали слабшими. Це вони залишилися незмінними і продовжують деградувати. І саме тому вони повинні вийти з фракції і скласти мандат", - додав Найєм.

Як повідомляв УНІАН, 2 жовтня народний депутат від БПП Олег Барна обматюкав журналіста Ігоря Колтунова після запитання про кнопкодавство.

"Вам не соромно кнопкодавити? Я бачив, як ви кнопкодавили. Чому ви так вчинили?", - запитав у нього журналіст у кулуарах Ради.

У відповідь Барна сказав: "Ти якого х**на до мене підійшов? На х*й пішов, бігом, пі****с, бл**ь!". "Ти що, нетрадиційної орієнтації?", - додав нардеп.

Художній керівник "Студії Квартал 95" Володимир Зеленський відповів на нецензурні висловлювання Барни на адресу журналісти, запустивши флешмоб #ідітьусраку.