Народний фронт» підтримає на виборах виключно члена партії / фото nfront.org.ua

Партія «Народний фронт» ухвалить рішення щодо висунення кандидатури на президентські вибори під час з`їзду в січні 2019 року.

Про це повідомив лідер «Народного фронт» Арсеній Яценюк в ефірі львівського телеканалу «Перший західний» 10 грудня.

«Народний фронт» може розглядати підтримку тільки одного кандидата в президенти – лідера політичної партії «Народний фронт» Арсенія Яценюка», - сказав він. 

Проте, підкреслив Яценюк, «Народний фронт», він як прем`єр- міністр та його уряд потрапили «під шквал серйозної дискредитації»: «Брудна кампанія  продовжувалася три роки, на яку, за заявою народного депутата Онищенка, яку він публічно дав британському виданню Independent, він потратив 30 мільйонів доларів, на дискредитацію персонально Яценюка і «Народного фронту».

«Чи можу я брати участь у президентських виборах? Звичайно. Але треба дивитися реально. Я ніколи не піду на те, щоби бути фактично технічним кандидатом. Я можу або виграти, або не брати участі. На з'їзді партії ми визначимося про наше майбутнє, яким чином партія буде брати участь у президентських виборах навіть в тому випадку, якщо буде інше рішення, ніж висунення кандидата в президенти від партії», - наголосив лідер НФ.

Відповідаючи на запитання ведучого, чи не відкидає «Народний фронт» можливості підтримки Порошенка на президентських виборах, Арсеній Яценюк підкреслив: «Народний фронт» не відкидає можливість підтримки виключно члена партії «Народний фронт». Якщо Петро Порошенко стане членом політичної партії «Народний фронт», ми подумаємо про це».