У МВС розповіли про свої дії на виборах / фото УНІАН

На будь-які правопорушення під час виборів президента України буде відповідна жорстка і адекватна реакція правоохоронців. Незалежно від прізвища або партії порушника.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає «Обозреватель». Він наголосив, що позиція всіх підрозділів МВС незмінна: вибори мають відбутися демократично, прозоро, без порушень і фальсифікацій.

Читайте такожСправжній "батл" у Давосі: Порошенко порівняв Тимошенко із Мадуро, а вона нагадала про корупцію (відео)

Відео дня

"В першу чергу — це питання відповідальності кандидатів у президенти та їхніх виборчих штабів. А також тут питання в самому виборчому процесі. Адже Нацполіція бере в ньому участь згідно з тими функціями, які покладені на неї чинним законодавством", — пояснив Шкіряк.

Він також додав, що всі кандидати у президенти отримають захист Нацполіції і можуть впевнено розраховувати на неї. Але не на будь-які преференції, наголосив радник міністра.

"Без конкретного прізвища, не звертаючи уваги на політичну приналежність і на будь-який статус, всі кандидати у президенти України, які будуть офіційно зареєстровані ЦВК, повинні отримати рівні права і рівні можливості", – резюмував Шкіряк.