Раніше генпрокурор дав Гриценку 24 години на вибачення за слова про його сина / УНІАН

Лідер партії "Громадянська позиція", кандидат в президенти, екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко заявив, що не вибачатиметься «перед патологічно брехливим по життю» генеральним прокурором Юрієм Луценком, але приносить вибачення його сину, який був добровольцем в АТО.

Про це Гриценко написав на своїй сторінці у Facebook.

Так, відповідаючи на допис Луценка в цій же соцмережі, у якому генпрокурор дає Гриценку 24 години на вибачення за слова про його сина, лідер "Громадянської позиції" зазначив, що не вибачатиметься перед ним.

Відео дня

Читайте такожГриценко збирається подавати в суд на ЦВК

Він зазначив, що генпрокурор Луценко «аж надто збурився моїм інтерв’ю Дмитру Гордону, де я сказав про високих чинів, які ховали своїх синів від мобілізації». «Хтось повністю, хтось після кількох місяців в АТО - завчасно повертав додому, чи до парламенту, чи до Укроборонпрому. Коли інших хлопців мобілізовували на рік і більше. Це – правда», - пише Гриценко.

При цьому він зазначив, що «вибачатися, тим більше перед Луценком, патологічно брехливим по життю - нема за що і не буду. Я знаю, що Луценко-син дійсно доброволець, воїн, знаю, що він був в АТО, хоча й далеко не рік, як інші. Але воював, тому честь синові і хвала. Якщо мої слова його якось зачепили, то Луценкові-сину я приношу свої вибачення».

Гриценко зазначає, що генпрокурор «напевно під впливом сивушних масел бреше в ефірах, нібито на початку війни Порошенко пропонував мені пост міністра оборони і навіть начальника Генштабу, а я нібито відмовився. Не було цього!».

При цьому він заявив, що готовий разом з Порошенком у прямому ефірі пройти тест на поліграф – «і вся країна переконається у брехливості генпрокурора». «Вибачень від Луценка не чекаю, бо довіри чи поваги до нього немає давно. І напевно не тільки в мене», - зазначає Гриценко.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 30 січня, генеральний прокурор Юрій Луценко написав на своїй сторінці у Facebook, що дає Гриценко 24 години на вибачення за слова про його сина.

Луценко додав, що його син "пішов у 2014 на фронт добровольцем і служив солдатом 2 гармати 1 вогневого взводу 2 батареї 1 гаубичного дивізіону 55 Запорізької бригади".