Мосійчуку не сподобалося питання про те, куди нести бензин для самоспалення / фото УНІАН

Народний депутат від "Радикально партії" Ігор Мосійчук, який спершу грозився спалити себе, але потім пообіцяв палити напалмом "грантоїдів", образився на нібито працівника НАБУ, який почав запитувати у нього, куди принести бензин для самоспалення.

Читайте такожСкандал довкола відсторонення Супрун: ініціатор справи вибухнув заявами на адресу в. о. міністра

Про це соратник головного "радикала" країни написав на сторінці в Facebook.

Відео дня

"Під час відвідин НАБУ неприємно вразив один з співробітників який помітивши мене почав запитувати: куди принести бензин для самоспалення? Невже це рівень НАБУ?", - обурюється "радикал" Мосійчук.

Зазначимо, що немає ніяких підтверджень, окрім слів Мосійчука, що людина, яка поставила це питання депутату, є працівником НАБУ.

Мосійчук також зазначив, що приходив до Національного антикорупційного бюро України на допит. "Відмовився давати будь які покази згідно ст. 63 Конституції України до закінчення виборчої президентської компанії", - зазначив нардеп.

Як повідомляв УНІАН, раніше народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук заявив, що готовий підпалити себе під посольством США, аби довести, що проект постанови щодо Уляни Супрун не писали на комп'ютері нардепа від "Опоблоку". 

Пізніше у себе в Facebook Мосійчук заявив, що все ж не планує влаштовувати самопідпал - замість цього він пригрозив "випалювати напалмом як тарганів" своїх опонентів.