Петро Порошенко не закінчить війну на Донбасі / фото УНІАН

Чинному президенту Петру Порошенку не вдасться закінчити війну на Донбасі, адже він для того і прийшов, щоб вона розвивалася, заявив відомий астролог Влад Росс.

"Варто відзначити, що в його гороскопі явно виражений войовничий Марс. Я думаю, що якщо б тоді був обраний інший президент, не Порошенко, то війни вже давним-давно на Донбасі не було б", - підкреслив він в інтерв'ю Апострофу.

Читайте також: "Ще п'ять років війни і остаточне виснаження народу": екс-міністр попередив про наслідки в разі переобрання Порошенка

Відео дня

Відповідаючи на питання про те, що Порошенку вдалося зупинити гостру фазу війни, астролог нагадав, що при цьому багато хто забуває події навколо Дебальцевого та інші подібні ситуації.

"Адже два котла були просто жахливі, де він продовжував війну, тобто миру не було, всі про це забувають. Якщо Порошенко не виконав найголовнішу свою передвиборну обіцянку в перший свій термін, то яким чином таку людину можна обирати вдруге. Це не моя позиція, це позиція українського народу", - додав Росс.