Володимир Путін / REUTERS

Президент Росії Володимир Путін перебуває в розгубленості після перемоги Володимира Зеленського на виборах президента України, тому розхитує ситуацію в сусідній країні.

Читайте також"Кремль собі в ногу вистрілив": Клімкін напророкував Росії проблеми через паспорти для ОРДЛО

Таку думку висловила російський опозиційний політик Ольга Курносова, коментуючи указ Путіна про спрощення видачі паспортів РФ жителям Донбасу, передає «Обозреватель».

Відео дня

"Мета у Путіна завжди одна – максимально послабити Україну. Зрозуміло, чому саме зараз – радники Путіна, як завжди, його неправильно поінформували. Він був упевнений, що Володимир Зеленський не виграє президентські вибори, а Зеленський їх виграв. Кремль у розгубленості, Путін досі навіть не може привітати Зеленського з перемогою, тому вони, як зазвичай, працюють на розхитування сусідньої країни", – заявила російський політик.

На запитання, чи є дії Путіна спробою посадити Зеленського за стіл переговорів, Курносова відповіла: "Давайте я вам дам по морді, і подивимося, як ви на це будете відповідати... Якщо це запрошення до діалогу, то досить-таки дивне. Це, найімовірніше, образа на те, що Україна вкотре поставила в глухий кут Кремль".