Дмитро Разумков / Фото УНІАН

Про повний новий склад Кабінету міністрів України, який буде обрано після початку роботи Верховної Ради 9-го скликання, ще рано говорити.

Про це заявив голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков в інтерв'ю російському виданню " Коммерсантъ".

Зокрема, у нього запитали, чи готовий вже складу нового уряду.

Відео дня

Читайте такожРазумков про проблему миру на Донбасі: на жаль, це не вирішується законами

«Так поки що говорити не можна. Я це зараз не обговорюватиму. Про це ще рано говорити. Нам потрібно буде зайти в парламент, щоб представити прем'єра, і паралельно буде представлений новий Кабінет міністрів України», - сказав Разумков.

На запитання, як в новій Верховній Раді позначиться на керованості більшістю партії "Слуга народу" той факт, що не всі депутати цієї політичної сили є її членами, лідер політсили відповів: "Це не впливає на процес, на внутріфракційну дисципліну і командну роботу. Можна навести багато прикладів, коли люди були членами партій, а робили таке, за що має бути соромно і партії і їм самим.

Також Разумков вважає, що партія дістала шанс змінити ситуацію в країні.

«Це унікальний шанс, який нам дав український народ, щоб змінити ситуацію в країні. Перемога на президентських виборах Володимира Зеленського - це фактично була третя революція. Тільки, слава Богу, вона була мирною і безкровною. Вона була позитивною. Вона була спрямована на об'єднання, на консолідацію суспільства навколо правильних цілей, а не довкола досягнення політичного результату. В цьому плані ми глобально відрізнялися від всіх інших», - зазначив політик.

При цьому він висловив переконання, що «за п'ять років можна буде створити умови, коли повернути назад вже не вийде».

«Велику частину можна зробити за п'ять років, а те, що не можна, дороблять ті, хто прийде після нас. Але повернути все назад буде вже неможливе - точку неповернення буде пройдено», - підкреслив Разумков.