REUTERS

Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

Згідно з повідомленням, в рамках робочої поїздки українських представників Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) до населеного пункту Широкине Донецької області «обговорювалося питання демілітаризації території вказаного населеного пункту, розміщення в ньому постійно діючого пункту спостереження у складі представників Збройних сил України, Збройних сил Російської Федерації та Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ».

Читайте також"Азов" виступив проти демілітаризації Широкіного

Відео дня

«У ході тристоронньої робочої зустрічі заступнику керівника СММ ОБСЄ Александру Хугу було доведено основні положення пропозицій української частини СЦКК щодо демілітаризації населеного пункту Широкине», - зазначають у штабі АТО.

«Було наголошено на готовності української сторони забезпечити демілітаризацію відповідної зони за умови дотримання повного припинення вогню протягом визначеного часу. Серед іншого, це уможливить розгортання постійно діючого пункту спостереження», - наголошується в повідомленні.