На Закарпаття прилетів літак з бійцями Національної гвардії / скріншот з відео

У Хусті, Мукачеві та Ужгороді представники силових структур влаштували «чистки» і перевірку високопосадовців.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Роман Келемен.

«В Хусті навіть взяли в облогу Хустську міську раду та пропускають всіх по посвідченнях (інші кажуть, що взяли когось на хабарі)», - написав він.

Відео дня

Читайте такожПрокуратура перевіряє інформацію про катування в поліції Ужгорода

За деякими даними, обшуки пов’язані з літнім інцидентом, коли обстріляли авто начальника УЗЕ. Після цього під приціл силовиків потрапили закарпатські чиновники та члени організованих злочинних груп.

Для ефективного проведення спецоперації на Закарпаття літаком відправили й бійців Національної гвардії. Літак з ними зранку приземлився в аеропорті «Ужгород».

Закарпатський журналіст Віталій Глагола також підтвердив обшуки на Закарпатті.

«В аеропорт з ранку прилетів літак Національної гвардії, а через Нижні Ворота в область заїхали понад 80 слідчих і спецпризначенців з інших регіонів України. Причина - справа про замах на начальника управління захисту економіки Іванківа. За моєю інформацією, яку перевірив із кількох джерел - обшуки проводять і у екснардепів Павла Балоги та Михайла Ланя. В Ужгороді за адресою Рилєєва, 4 також обшуки. Вже є і перші затримані. Заарештовано Михайла Данила, офіційно - керівника федерації боксу Закарпаття. Неофіційно - колишнього міліціонера і керівника охорони Андрія Стрижака. Крім того, затримано підозрюваного-виконавця стрілянини - діючого поліцейського», - розповів Глагола.

Як повідомляв УНІАН, 11 липня в Ужгороді обстріляли автомобіль начальника Управління захисту економіки Національної поліції у Закарпатській області Андрія Іванківа, МВС розцінює це як спробу протидії боротьбі з контрабандою.