В Ужгороді скоєно замах на офіцера поліції / mvs.gov.ua

В Ужгороді обстріляли автомобіль начальника Управління захисту економіки Національної поліції у Закарпатській області Андрія Іванківа, МВС розцінює це як спробу протидії боротьбі з контрабандою.

Читайте такожВ Ужгороді в аквапарку втопився семирічний хлопчик

Як передає кореспондент УНІАН, про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та начальник Нацполіції Сергій Князєв заявили сьогодні на спільному брифінгу.

Відео дня

«Сьогодні о 9.00 начальник Управління захисту економіки Закарпатського підрозділу (Андрій Іванків – УНІАН) при слідуванні на роботу отримав п’ять кульових пострілів у свій автомобіль. Поранена мешканка міста Ужгород, яка йшла поблизу», - повідомив Князєв.

mvs.gov.ua

Своєю чергою Аваков заявив, що «це була спрямована акція зі спроби зупинити ефективно діючий підрозділ поліції, який у Закарпатті бореться з проявами контрабанди».

За словами Авакова, декілька днів тому правоохоронці затримали партію контрабандних сигарет на суму понад 5 млн доларів.

«Ми бачимо, що ці недобросовісні люди намагаються чинити опір у такий спосіб», - додав він.

Водночас Аваков наголосив, що це жодним чином не зупинить правоохоронців, а зробить лише більш рішучими у продовженні боротьби з контрабандою.