Модель та організатор публічних заходів Юлія Панкратова з Одеси заявила, що особисто не знайома з нардепом від "Опозиційної платформи – За життя" Іллею Кивою, після дзвінка якій він почав пестити свої статеві органи прямо у залі Верховної Ради.

У коментарі "Вестям" дівчина розповіла, що вона - людина публічна. Юлія припускає, що Кива, можливо, хотів допомогти їй з благодійного боку.

"Ми допомагаємо дітям, дитячим будинкам. Особистого спілкування з Кивою у мене ніколи не було", - стверджує Панкратова.

"Коли він мені зателефонував, я поняття не мала, хто мені телефонує. Я не взяла слухавку, і вся ця ситуація для мене шокова. І зовсім незрозуміло, навіщо приписувати з ним зі мною якісь стосунки", - висловила обурення дівчина.

Читайте такожЗМІ відшукали фото красуні, через яку нардеп Кива збудився у Раді та почав пестити себе

Вона дивується, навіщо журналісти одразу ж приписали їй якісь стосунки з нардепом.

"Роздули, що у мене немає пари й стосунків, що насправді не відповідає дійсності. Моя контактна інформація є на візитках. Я публічна людина", – поскаржилася модель.

Юлія розповіла, що після того, як відео з рукоблудством Киви після дзвінка їй розлетілося в ЗМІ, їй писали з усяких телеканалів, і з італійських видавництв, і з Німеччини, але вона не брала слухавку.

Нагадаємо, вранці 2 жовтня нардеп Кива намагався приховати від журналістів свою переписку, стоячи біля трибуни парламенту. Але представник ЗМІ Всеволод Філімоненко зняв на відео, з ким спілкувався народний обранець - моделлю, яка підписана у Киви в смартфоні як "Юля конкурс краси Одеса".

Після листування з дівчиною, як можна побачити на записі, нардеп від ОПЗЖ став активно смикати штани у районі ширінки. Створюється враження, що він пестить свої статеві органи. Потім Кива навіщось підняв штанини та підтягнув шкарпетки.