Рябошапка не виключає нових справ щодо Пашинського / фото УНІАН

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка не виключає нових кримінальних проваджень щодо колишнього народного депутата Сергія Пашинського.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі програми "Право на владу", відповідаючи на питання щодо справи Пашинського, який підозрюється у заподіянні тяжкого тілесного ушкодження.

Читайте такожПашинський попросив Рябошапку закрити справу проти нього

Відео дня

"Ця справа тривалий час була, умовно кажучи, на паузі, вона не розслідувалася", - зазначив Рябошапка.

На уточнення, чи може бути додано до цієї справи якісь інші кримінальні провадження щодо Пашинського, генпрокурор наголосив: "Очевидно, що так. І лише на цьому тижні було зареєстровано Генеральною прокуратурою щонайменше три кримінальні провадження, де може фігурувати так само цей колишній народний депутат. І крім того, ще є достатньо матеріалів у органів досудового розслідування, зокрема, у Національного антикорупційного бюро, які уже розслідуються, і де теж може бути фігурантом цей народний депутат. Так що достатньо багато дій, які можуть бути інкриміновані теж у вигляді підозри, і які можуть стати підставою для притягнення його до кримінальної відповідальності у майбутньому", - повідомив генпрокурор.