Милованов розповів про роботу над "школою депутата" в Трускавці / фото УНІАН

Міністр економіки Тимофій Милованов розповів, що на виборах президента України голосував за Петра Порошенка, а на парламентських виборах не голосував зовсім.

Читайте такожПоловину держземель за роки незалежності розікрали - міністр економіки

В інтерв'ю «Цензору» міністр розповів, що почав зближуватися з представниками команди Зеленського вже після президентських виборів, коли його залучили до роботи над «школою депутата» в Трускавці.

Відео дня

«Я голосував за Петра Порошенка на президентських виборах. А на парламентських я не голосував, тому що в день виборів я сидів у штабі партії "Слуга народу", з Дмитром Разумковим (спікер парламенту) і Сергієм Корнієнком (перший заступник голови фракції "Слуга народу") доопрацьовував програму для навчання в Трускавці», – зазначив він.

За словами Мілованова, саме в Трускавці у нього з'явилася довіра до Зеленського та його команди.

«Я побачив, що це нормальні люди. Можна бути знайомими один з одним багато років, але, пішовши в похід на кілька днів, дізнатися людину по-новому, побачити її в природному середовищі існування. Ось таке "середовище проживання" було в Трускавці. Видно, про що люди кажуть, на що вони реагують, як вони їдять, як двері відкривають, як ставляться до ЗМІ, як вони з чужими дітьми спілкуються. І ось ви бачите, що це – українці», – зазначив він.

Раніше Милованов заявив, що його заступникам погрожують через звільнення керівників державних підприємств.