Кернес стверджує, що Кучер назвав Харків окремою державою / фото УНІАН

Мер Харкова Геннадій Кернес порадив новому голові Харківської ОДА Олексію Кучеру «зняти з голови корону» і «подумати, що корисне він може зробити на посту для регіону».

Заяву Кернес опублікував на Facebook.

Читайте такожХарківська міськрада оскаржуватиме рішення суду про проспект Жукова - Кернес

Відео дня

«Щодо нового губернатора. Мені дивно чути його слова, що «Харків – це окрема держава». Хочу нагадати новому главі області – Харків є невіддільною частиною України. З врахуванням цього, пропоную губернатору встати перед дзеркалом, зняти з голови корону володаря «окремої держави», що не відбулась, і подумати про те, що корисне він може зробити на посту глави облдержадміністрації для регіону», – написав мер Харкова.

При цьому Кернес додав, що бажає Кучеру «для початку розібратися, що насправді відбувається в регіоні, а тільки потім робити висновки й розставляти акценти».

Крім цього, у заяві харківський міський голова почав відповідати на озвучені містянами й Кучером проблеми в Харкові. Зокрема – початком опалювального сезону, дорогами тощо. Згадав очільник міста й про «проплачених активістів», що зупиняли кортеж Зеленського з вимогами не закривати ринок «Барабашово».  

Як повідомляв УНІАН, президент Володимир Зеленський в рамках робочої поїздки на Харківщину представив нового голову Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера.