Нова група поповнилася сімома депутатами  / фото УНИАН

До новоствореної депутатської групи «Довіра» увійшли народні депутати Андрій Іванчук та Валерій Лунченко (у попередньому скликанні були членами фракції "Народний фронт"), а також Микола Люшняк, Володимир Арешонков, Роберт Горват, Максим Єфімов та Валерій Давиденко (були членами фракції "Блок Петра Порошенка").

Читайте такожУ Верховній Раді створено депутатську групу "Довіра"

Як передає кореспондент УНІАН, голова цієї депутатської групи Олег Кулініч показав у Facebook склад групи, оскільки на засіданні Верховної Ради було лише оголошено, що Кулініч її очолив, а Лунченко став заступником голови групи.

Відео дня

Крім того, до складу групи увійшли народні депутати Павло Бакунець, Василь Петьовка, Андрій Кіт, Борис Приходько, Сергій Шахов, Сергій Вельможний, Олександр Сухов, Олександр Ковальов, Микола Бабенко.

Як написав Кулініч у Facebook, "хочу зазначити, що наша депутатська група - це не партія і не політичний проект. Це майданчик, за допомогою якого кожному з нас як депутату-мажоритарнику буде значно легше донести свою думку і до керівництва Верховної Ради, і до уряду, і до президента. А також ефективніше відстоювати інтереси наших виборців та організувати злагоджену роботу в парламенті".