За словами Давида Арахамії, Зеленський розглядає усі можливі сценарії / фото УНІАН

Голова фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що заява помічника президента України Андрія Єрмака про будівництво стіни на Донбасі була «метафоричним висловлюванням».

Читайте такожУ Росії відреагували на слова помічника Зеленського про стіну в ОРДЛОПро це він заявив у кулуарах парламенту, спілкуючись із журналістами.

«Це метафоричне слово «стіна». У нас уже будували наші попередники стіну, яку ніхто не може побачити, за багато коштів. Це метафоричний вислів. Але це найгірший сценарій з тих, які розглядаються. Просто треба розуміти, що ми всі сценарії (розглядаємо – ред.)… Сценаріїв самих 8-10, але їхні комбінації за сотню перевалюють. І я багато разів казав, що президент, коли готується зараз до «нормандської зустрічі», то він розглядає з робочою групою з представниками сектору безпеки, дипломатами, науковцями всі сценарії, які можливі», – зазначив Арахамія.

Відео дня

За його  словами, глави парламентських фракцій зустрічалися з Єрмаком і міністром закордонних справ Вадимом Пристайко та обговорили базові сценарії щодо Донбасу.

«Моє особисте бачення, що ми знайдемо якийсь більш ефективний шлях до миру», – додав Арахамія.

Раніше УНІАН повідомляв, як Єрмак заявив що, якщо Росія не буде сприятиме негайному припиненню вогню на Донбасі та обміну військовополоненими, Україна «побудує стіну та буде жити далі».