фото УНІАН   Фракція ЄС хоче, щоб В'ятрович був в гуманітарному комітеті / фото УНІАН

У фракції “Слуга народу” заявляють, що парламент може очікувати ще один “серіал” щодо визначення комітету, в якому працюватиме Володимир В’ятрович.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістам перший заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко.

Читайте також"Це розворот в інший бік": В'ятрович розкритикував нового главу Інституту нацпам'яті

Відео дня

“Ще один елемент серіалу з В’ятровичем буде розгортатися. Фракція “Європейська солідарність”, наскільки я зрозумів, хотіла, щоб він був в гуманітарному комітеті (йдеться про Комітет ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики), а квота в них є тільки в екологічному комітеті (йдеться про Комітет з питань екологічної політики та природокористування)”, - сказав він.

За словами Корнієнка, доведеться якось це питання владнати.

“Ми готові йти назустріч, але треба буде з Верховною Радою говорити”, - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, 14 листопада Центральна виборча комісія визнала В'ятровича обраним народним депутатом та зареєструвала його народним депутатом замість Ірини Луценко, яка 12 листопада склала повноваження. Під час засідання голова ЦВК Олег Діденко вручив В'ятровичу посвідчення народного депутата.

Луценко була обрана до Верховної Ради IX скликання у загальнодержавному багатомандатному округу від партії "Європейська солідарність" під 15-м номером у списку. А 4 листопада Луценко подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Того ж дня її чоловік Юрій Луценко заявив, що вона написала цю заяву через проблему з серцем.12 листопада Верховна Рада достроково припинила її повноваження.

Замість Луценко народним депутатом мали визнати наступного у виборчому списку кандидата, яким була Наталія Бойко. Однак вона відмовилась від депутатства, а за нею у списку "ЄС" - В'ятрович.

3 грудня він склав присягу народного депутата України.