Кучеренко вимагає вибачень від колеги по парламенту / Фото: УНІАН

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Олексій Кучеренко написав заяву до поліції на свого колегу зі "Слуги народу" Максима Ткаченка.

Про це Кучеренко повідомив на сторінці у Facebook.

Депутат заявив, що він "не кровожерливий і не мстивий" і нагадав про субординацію та людську мораль.

Відео дня

"Саме тому я подав заяву до поліції з приводу сьогоднішнього інциденту з депутатом від Слуги народу і його хуліганської поведінки. Аналогічну заяву буде передано в Комітет з регламенту і депутатської етики", - написав він.

За словами представників "Батьківщини", якщо його опонент у п'ятницю вибачиться з трибуни парламенту, заяву буде відкликано, а інцидент - забуто.

"В іншому випадку - гарантую доведення наслідків цього неподобства до логічного кінця!", - пообіцяв депутат.

Як повідомляв УНІАН, вчора Максим Ткаченко в залі засідання Верховної Ради влаштував перепалку з Кучеренком. Конфлікт почався з того, що депутат від "Батьківщини" попросив віце-спікера Руслана Стефанчука вгамувати одного з тих, хто ліз у бійку з нардепами біля трибуни. "Ви можете цього де***а бородатого заспокоїти? Чим він там займається, качок цей? Він якийсь дружинник?" – запитав Кучеренко. Після цього до нього підійшов Максим Ткаченко і натякнув, що йому вже потрібно на відпочинок. "Ваш час вийшов! Поїдьте в санаторій, в "Трускавець", відпочивайте", - сказав він. У відповідь Кучеренко назвав депутата від "Слуги народу" клоуном. "Зараз за клоуна, бл**ь, п**ди отримаєте, зрозуміли?!" - відповів Максим Ткаченко.