Офіційно про відставку Суркова повідомили напередодні / informnapalm.org

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що глава Кремля Володимир Путін зустрічався зі своїм звільненим напередодні радником Владиславом Сурковим, і висловив упевненість, що талант і досвід останнього «знайдуть своє застосування».

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це Пєсков сказав журналістам.

«Вони зустрічалися (Путін і Сурков), він (Сурков) був звільнений з займаної посади за власним бажанням. Ніяких сумнівів немає, що багаторічний досвід і, без перебільшення, талант Суркова знайдуть своє застосування», - заявив Пєсков.

Відео дня

На запитання УНІАН, чи буде це застосування на українському напрямку або в іншій сфері, Пєсков відповів: «Тут я не беруся щось прогнозувати. Тут немає сумнівів, він може бути задіяний в самих різних напрямках, не тільки українському».

Читайте такожНімеччина про "незалежність" бойовиків від РФ: Сурков за 10 хвилин отримав їх підписи під "Мінськом"

Пєсков підкреслив, що не має даних, де далі збирається працювати Сурков, і інформацією з приводу причин його заяви про звільнення.

Як повідомляв УНІАН, у січні з'явилися повідомлення про звільнення Владислава Суркова з посади помічника президента РФ Володимира Путіна. Сурков займався «куруванням політики стосовно України».

11 лютого Пєсков заявив, що «український напрямок» та «питання інтеграції» курирує заступник глави адміністрації президента РФ Дмитро Козак.

18 лютого на сайті президента РФ був оприлюднений указ про звільнення Суркова.