Нардепів викликали в ОП через звернення до Зеленського / фото УНІАН

Народний депутат України від «Слуги народу» Микита Потураєв повідомив, що з групою колег прийшов в Офіс президента України для консультацій з приводу спільного звернення до президента Володимира Зеленського.

Читайте такожКучма в Мінську прямо порушив Конституцію - журналіст про підписаний спільно з бойовиками документПро це повідомляє «Апостроф».

«Ми зараз заходимо в Офіс президента для консультацій. Вибачте, не можу розмовляти», – повідомляв він.

Відео дня

При цьому він не уточнив, скільки народних депутатів перебувають разом з ним, а також скільки їх підписали заяву.

Як раніше повідомляв УНІАН, ряд депутатів з фракції «Слуга народу» просять Зеленського повернути переговори в Мінську в поле законодавства України.

Звернення на своїх сторінках у Facebook розмістили Микита Потураєв, Богдан Яременко, Єгор Чернєв, Гео Лерос, Дмитро Наталуха, Віталій Безгін, Анастасія Красносільська, Вікторія Подгорна, Ганна Бондар, Андрій Мотовиловець, Дмитро Гурін, Ігор Василів,

Вони закликали Зеленського дати доручення представникам України в Тристоронній контактній групі та всім перемовникам України повернутися в рамки законодавства України та не допустити реалізації оприлюднених рішень щодо створення Консультативної групи способом і у формах, які не знаходять підтримку народу України, суперечать чинному законодавству держави та національним інтересам.