Ілюстрація / REUTERS

Сьогодні відбудеться ще одне позачергове засідання Верховної Ради з розгляду питань призначення генерального прокурора та міністра економічного розвитку.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час позачергового засідання ВР, яке розпочалось о 8:00, заявив голова парламенту Дмитро Разумков.

Читайте такожРада ввела кримінальну відповідальність за порушення карантинних заходів

Відео дня

"Сьогодні позачергове засідання, яке скликане Погоджувальною радою, зараз відбувається. Після цього відбудеться позачергове засідання, яке ініціював президент держави. На ньому буде розглядатися два питання... Перше питання - про призначення міністра економічного розвитку, друге питання - призначення генерального прокурора", - сказав він.

Разумков закликав комітети ВР з питань економічного розвитку та з питань правоохоронної діяльності зібратися і розглянути ці питання на своїх засіданнях.

Як повідомляв УНІАН, прем'єр-міністр Денис Шмигаль запропонував кандидатуру Ігоря Петрашка на посаду міністра економіки.

Крім того, кандидатура т.в.о. директора Державного бюро розслідувань Ірини Венедіктової буде внесена поданням президента на посаду генпрокурора.